REKRY AUKI

Etsimme

Kokoaikaisia tai osa-aikaisia kiinteistönvälittäjiä / asunnonmyyjiä hoitamaan välitystehtäviä omilla paikkakunnillaan.

Konseptimme toimii niin pienellä paikkakunnalla kuin isoissakin kaupungeissa. Yksi välitystoimisto myy korkeintaan 10 kohdetta kerrallaan, siitä emme tingi. Isoissa kaupungeissa välitystoimistoja voi olla useampiakin. Jokainen kuitenkin operoi yksinoikeudella vain omalla alueellaan. Tämä takaa myös välittäjien paikkakuntatietouden aivan eri tavalla.

Pääkonttorimme työntekijöiden ja Mainostoimisto Bläkin avulla meillä välittäjät keskittyvät vain olennaiseen eli VÄLITTÄMISEEN. Kohteiden valokuvaus, markkinointi, myyntiesitteet ja kauppakirjat hoidetaan sinulle valmiiksi. Vastuullasi ovat ne asiakaslähtöisimmät ja mukavimmat hommat eli arviokäynnit ja toimeksiannot, näytöt sekä kaupantekotilaisuus.

Välitätkö itse toimiston kaikki kohteet vai jaatteko niitä toisen välittäjän kanssa? Uniikin konseptimme myötä Sinä itse voit päättää kuinka kihloissa välitystyön kanssa haluat olla. Tämä mahdollistaa kiinteistönvälittämisen myös sivutyönä. Tietenkin täydellä sydämellä ja ammattitaidolla tehtynä!

PALKKAUS

Palkkaus sovittavissa työnkuvan mukaan. Maksetut myyntikomissiomme ovat alan huippuluokkaa.

OLETKO SINÄ?

Asiakaslähtöinen ja vetovoimainen persoona, joilla on palava halu tehdä modernia välittämistä tyylillä ja taidolla. Myyntityön kokemus plussaa. Karisma ja hyvä ulosanti niin ikään plussaa.

Aloittaaksesi et tarvitse LKV-tutkintoa.

OTA RENNOSTI YHTEYTTÄ!

Soita 0400330733 tai lähetä sähköpostia rekry@kohdelkv.fi