Näyttökuva 2019-3-12 kello 14.06.41.png
 
 

Joonas Piippola

Joonas on elämänsä alkutaipaleen aikana tullut monille tutuksi yhtenä Suomen menestyneimmistä kilpatanssijoista ja tanssinopettajista. 5-vuotiaana aloitettu kilpaura huipentui 9 Suomen mestaruuteen ja Pohjois-Euroopan mestaruuteen kilpailullisesti korkeatasoisemmassa sarjassa.

Intohimo kiinteistönvälitykseen on saanut suurta sytykettä hänen lukuisista projekteistaan saneerauskuntoisten kohteiden ostamisesta, remontoimisesta, arvonnoususta ja myymisestä. Matkalla tavatut monenlaiset välittäjät saivat kilpailuhenkisen ja kunnianhimoisen luonteen miettimään, miten asiakkaita voidaan palvella lupausten arvoisesti.

“Kilpauralta saatu periksiantamattomuus ja kunnianhimo, tanssinopettajuudesta saatu ihmistuntemus ja asuntojen remppaamisesta saatu kokemus ja rakennustietämys yhdistettynä lakitiedon janoon antaa mulle parhaimmat työkalut tehdä tätä ammattia intohimolla!”

KohdeLKV - kiinteistönvälitystoimisto syntyi Joonaksen toimesta vuonna 2017 ja löysi heti paikkansa erittäin kilpailulla alalla, erittäin kilpailulla alueella Oulussa.

LKV-tutkinnon hän suoritti keväällä 2018.

“KohdeLKV:n ajatus lähti täysin siitä, miten voimme vakuuttaa asiakkaillemme, että palvelumme on alan parasta. Asiakkaidemme pitää tuntea, että juuri heidän kohteensa myynti on meille ensisijaista ja tärkeINTÄ.”

Keminmaalta kotoisin olevan Joonaksen luovuuden siemeniä on myös se, että KohdeLKV on ainoa välitystoimisto, joka hyödyntää jokaisen kohteen markkinoinnissa omaa mainostoimistoa.

Vasaran varressa sekä suunnittelupöydän edessä viihtyvä Joonas oli mukana 2018 syksyllä rakentamassa uutta Loftila-liikekerrosta Oulun ydinkeskustaan Hallituskadulle. Myös omat toimitilamme muuttivat Loftilaan ja viihtyisä sisustus on Joonaksen ja Mainostoimisto Bläkin yhteistyötä.

5 knoppia:

° Kahden vauhdikkaan pojan isä (3v. ja 6v.)

° Asuu Nokelassa täysin remontoimassaan Loft-henkisessä 60-luvun rivitalon päädyssä

° Autona Hybrid Toyota Prius

° On vieraillut 42 eri maassa

° On menossa naimisiin syksyllä 2019